Anne-Marie van de Burgt

Werkwijze
Ik hoor van mijn cliënten terug dat zij mij als direct ervaren, soms confronterend. Ook dat ik me goed kan inleven in je gevoelens en dat jouw autonomie centraal staat. Ik werk naast de ‘standaard’ behandelingen veel met lichaamstaal en innerlijke lichamelijke signalen.

Ik gebruik verschillende technieken, waarvan de bekendste zijn: EMDR, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, maar ook lichaamsgerichte, analytische en contextuele technieken. Lees meer over mijn manier van werken en over waarom ik  bewust geen contract met zorgverzekeraars heb afgesloten op mijn website: cpburgt.comNB. Dit hoeft als je een restitutiepolis en dus vrije keuze in hulpverleners hebt, geen nadelige financiële gevolgen te hebben.

Divers
In de loop der jaren heb ik gewerkt met mensen met heel verschillende achtergronden, leeftijden en problemen binnen verschillende GGZ-organisaties. Sinds 2011 werk ik met veel plezier in mijn solopraktijk.

Positief
Ik ben er van overtuigd dat het mensen meestal goed lukt  om zelf de problemen die zij in het leven tegen komen, op te lossen.  Maar soms maak je te veel mee in korte tijd. Of je hebt klachten waardoor je normale bezigheden je te veel worden. Misschien heb je iets indrukwekkends meegemaakt, dat  je niet kunt verwerken. Je raakt uit balans. In mijn behandelingen steun ik je om zo mogelijk in korte tijd weer ‘op de rit’ te komen. Als het zinvol is, graven we een laagje dieper zodat je inzicht krijgt in oorzaken van de klachten en deze oorzaken emotioneel kunt verwerken.

GZ-Psycholoog, trainer, projectmanager
Ik heb bij verschillende instellingen voor geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Als behandelend  psycholoog, maar ook als projectmanager, trainer en voorlichter. Ik heb de vervolgopleiding tot GZ-psycholoog  doorlopen en diverse cursussen gedaan  op het gebied van behandeling, diagnosestelling, training en projectmanagement. Daarnaast heb ik een driejarige opleiding tot Reader en Healer voltooid.

(Jong)volwassenen/ouderen

Mevr. A.M. (Anne-Marie) van de Burgt
GZ-psycholoog, lid LVVP.
BIG registratie: 690 633 609 25

Bellen:
06-111 46 339, geen voicemail. Bij geen gehoor graag mailen: cpburgt@gmail.com
Adres
Boerderij OverVoorn
Rijksstraatweg 16
(hoofdingang middendeel boerderij)
3545 NA Utrecht

Werkdagen
ma 9.15 – 1445; di en do 815 – 1445; woe 815 – 1145

Beschikbaarheid