Wendy Hoving

Ik ben in 1995 afgestudeerd als klinisch psycholoog en sindsdien als zodanig werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Voorts ben ik geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) en lid/Supervisor van de Vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie (VGCT) evenals lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), waar ik tevens supervisor kind en jeugd ben. Mijn werkervaring is breed: ik werkte onder andere in een psychiatrische kliniek, de verslavingszorg en heb in een universitair ziekenhuis gewerkt. Ik werk nu echter al weer een fors aantal jaren in de eerstelijns praktijk / Basis GGz. U kunt bij mij terecht als u problemen ervaart in het dagelijkse leven, waarbij te denken valt aan: sociaal-emotionele problemen en psychische klachten als somberheid en angst. Om in aanmerking te komen door vergoeding door de zorgverzekeraar is het is noodzakelijk een verwijzing te halen bij uw huisarts, waarop ten minste een vermoeden van een diagnose genoemd staat en een verwijzing naar de BGGZ. Deze verwijzing mag (bij voorkeur) door de huisarts verzonden worden via Zorgdomein.

In mijn praktijk zijn verschillende soorten behandeling mogelijk, maar de basis van mijn werkwijze is steeds terug te vinden in de cognitieve therapie en de gedragstherapie. Ik doe echter ook beperkt EMDR (een behandeling die toegepast wordt bij het behandelen van trauma’s, waarbij ik me beperkt tot enkelvoudige trauma’s), RET (rationeel emotieve therapie), oplossingsgerichte therapie, MBCT (mindfulness)en meer inzichtgevende vormen van behandeling. De behandeling is kortdurend en klantgericht.

Voor meer informatie met betrekking tot cognitieve en gedragstherapie verwijs ik naar de website van de vereniging: www.vgct.nl.

Voor 2024 heb ik contracten afgesloten met bijna alle verzekeraars (CZ/Delta LLoyd/Ohra, ASR, Amersfoortse, Ditzo, DSW, Salland, Zorg & Zekerheid, Eno, Caresq, ONVZ, Zilveren Kruis Achmea). Het is echter aan te raden ook navraag te doen bij uw verzekeraar.

(Jong)volwassenen/ouderen

Contact

Mevr. W. J. (Wendy) Hoving
GZ-psycholoog
BIG nr: 09063134525
cognitief gedragstherapeut, supervisor VGCT, lid NIP (Supervisor K&J), lid LVVP

Bellen: 06-45674448
Mailen: wjhoving@ziggo.nl

Voor verwijzers nu ook te bereiken via ZORGDOMEIN

Adres
Gezondheidscentrum Vleuterweide
Utrechtse Heuvelrug 130-132
3452 JA Vleuten

Werkdagen
maandag 9.00 -17.00, woensdag 9.00-17.00 en op donderdag van 9.00-17.00.